فنانين مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فنانين مصر

منتدي في غايه الرومنسيه والجمال
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  افضح نفسك بنفسك عالم المطبخ و الاطباق الشهية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


المساهمات : 726
تاريخ التسجيل : 04/06/2011
العمر : 25

 افضح نفسك بنفسك عالم المطبخ و الاطباق الشهية Empty
مُساهمةموضوع: افضح نفسك بنفسك عالم المطبخ و الاطباق الشهية    افضح نفسك بنفسك عالم المطبخ و الاطباق الشهية Icon_minitimeالثلاثاء يونيو 07, 2011 11:06 am

بما ان احنا فى قسم المطبخ
جت على بالى فكره هى عجبتنى
ومدام عجبتنى هتعجبكم ومش عاوزه كلام كتيرافضح نفسك بنفسك
بصو بقى اكيد كل واحد ليه فضايح مع المطبخ
وبما ان انا فاشلة مطبخ
فاكتر حاجه اعرفها عنه فضيحهافضح نفسك بنفسك
فهسال اسئله والعضو اللى هختاره دلوقتى هيجاوب
وهيرشح عضو بعده
تمام ندخل بقى على الاسئله



1_ بتعرف تطبخ ولا لا؟


2_ ايه اكتر اكله بتحب تعملها بنفسك؟

3_ كام صنف بتعرف تطبخه وهما ايه؟

4_ بتحب تفتكس اكلات وايه هى كل افتكساتك؟

5_ لما بتطبخ بيبقى راى الناس ايه فى اكلك ؟

6_ ايه اكتر مشروب بتحب تعمل بايدك؟

7 _ بتحب المطبخ والطبخ وكده ولا مبتدخلهوش غير لما تكون مجبر؟

8_ اكيد كل واحد عنده زكريات مؤلمه مع المطبخ يعنى ولع فى حاجه كده يعنى ياريت تحكهلنا كلها؟

9_ نوادرك بقى مع المطبخ اللى كل ماتفتكرها تضحك وبرضه ياريت
تقولها كلها؟


بس كده مش فضايح ولا حاجه
حجات بسيطه اهيهافضح نفسك بنفسك



وهختار اول حد يكون معانا
مراقبتنا الجميله جدا
بيرو




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fananynmasr.forumegypt.net
 
افضح نفسك بنفسك عالم المطبخ و الاطباق الشهية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  قوانين عالم المطبخ (تم تعديلها ابتدا من يوم 13|10) عالم المطبخ و الاطباق الشهية
»  كستلاتة غنم على الطريقة البندقية عالم المطبخ و الاطباق الشهية
»  معكرونة البنه الصقلية عالم المطبخ و الاطباق الشهية
»  موسوعه الاكلات المصريه عالم المطبخ و الاطباق الشهية
»  كيف تصبحين طباخه ماهره ؟؟ عالم المطبخ و الاطباق الشهية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
فنانين مصر :: الاسرة و البيت السعيد :: عالم المطبخ و الاطباق الشهية-
انتقل الى: